מתנדב החודש שלנו - נאיף עבדאלחק !

נאיף התחיל להתנדב בנוער לתת לפני שלוש שנים, הוא התגייס לכל משימה לוגיסטית והדרכתית שהתבקשה ממנו.

הנה כמה דברים שלא ידעתם על נאיף עבדאלחק שלנו, אחד מתנדבי הלוגיסטיקה וההדרכה בנוער לתת  וסטודנט להנדסת תע"ש – מערכות מידע באוניברסיטת אריאל .
נאיף התחיל להתנדב בנוער לתת לפני שלוש שנים, הוא התגייס לכל משימה לוגיסטית והדרכתית שהתבקשה ממנו, בעל יחסי אנוש מעולים.
הוא נבחר להיות מצטיין כי הוא מראה נכונות ומחויבות להתנדבות שלו בנוער לתת, מצוין בהובלת אנשים תמיד שם לעזור לשאר חברי הצוות ותמיד דואג לפרטים הקטנים!
תודה רבה לך נאיף על השקעה, זמן ומחויבות לעשייה בארגון לתת.
תמיד איתך ומקווים שנמשיך לצעוד קדימה יחד יד ביד.
אוהבים מאוד , כל החברים בלתת !

כתבות נוספות

ספיישל לתת פרויקט קולינרי חברתי הראשון מסוגו!

מסה, מחניודה ועוד כ-60 מסעדות משתתפות בפרויקט

קרא עוד
תרומה למשפחות נזקקות

בישראל כמות גדולה של משפחות נזקקות, אשר קצרה ידן מלהשיג ביטחון תזונתי של ממש. אנחנו כאן כדי לחולל שינוי!

קרא עוד
לתת תיק 2022

כל תלמיד שלישי במערכת החינוך חי בעוני, פרויקט "לתת תיק" יסייע להם לפתוח את השנה אחרת

קרא עוד
לתת אברכהן

לקראת חג הפסח הקרב החליט איציק אברכהן, מנכ''ל שופרסל, להרים תרומה של 5000 מארזי חג של מותג הפרטי שופרסל עבור משפחות נזקקות.

קרא עוד
כנס המתנדבים הארצי של ארגון לתת

מתנדבים ושותפים יקרים, אנו שמחים להזמין אתכם לכנס המתנדבים הארצי של ארגון לתת שיתקיים ב-4/6 במועדון הבארבי בתל אביב. בתכנית - הופעה של להקת התקווה 6.

להרשמה>>
פורומים אזוריים מקצועיים למנהלי עמותות המזון

פורומים אזוריים מקצועיים למנהלי עמותות המזון השותפות של ארגון לתת בנושא פיתוח משאבים.

קרא עוד
מבצע סיוע חירום לקשישים - דו"ח סיכום

לפני שלושה חודשים, לקחנו על עצמנו את המשימה הלאומית הדחופה לסייע לאוכלוסיית הקשישים הנזקקים בצל משבר הקורונה. הקליקו לקריאת דו"ח הסיכום של המבצע >>

קרא עוד
חוברת מתכונים ספיישלתת

שמחים להציג את חוברת מתכונים 'ספיישל לתת' בשיתוף אסם

קרא עוד
זרקור השבוע – לתת אור

ב29/12 התקיימה מסיבת חנוכה חגיגית לניצולי שואה בתוכנית סיוע לחיים בעיר עכו. למרות הגשם הסוער הגיעו למסיבה מעל חמישים ניצולי שואה!

קרא עוד
פרויקט ספיישל לתת יוצא לדרך!

בעקבות הצלחתו בשנתיים האחרונות, ספיישל לתת יתקיים זו השנה השלישית בין התאריכים 21.8-4.9. בואו לטעום, ליהנות ולתת!

קרא עוד
 |