הצלת מזון - צורך מיידי במדינת ישראל
הידעתם? במדינת ישראל מעל 1.7 מיליון נפשות חיות מתחת לקו העוני ובאי ביטחון תזונתי ובמקביל, מושמד מידי שנה מזון בשווי 1.4 מיליארד ₪ (הערכה בלבד).
הצלת עודפי מזון - יוזמה חדשה ומרגשת!
בחודש מאי חברו יחד נציגים של כ-25 חברות מזון מובילות לקידום מהלך מרגש וייחודי בנוף העסקי – מפגש לחשיבה ולמידה משותפת כיצד ניתן לנצל את המשאבים המבוזבזים של תעשיית המזון ע"מ לעזור למשפחות הזקוקות לסיוע. הצלת עודפי מזון במסגרת אחריות תאגידית של חברות מובילות במשק.
המפגש היה השלב הראשון ביוזמה שמוביל איגוד המזון בהתאחדות התעשיינים בשיתוף עם ארגון לתת שמטרתו העלאת מודעות בנוגע לתועלות החברתיות, הכלכליות והסביבתיות של הצלת מזון.
מעוניין לתרום לנזקקים? לחץ כאן